Successos

SEGURETAT

Empresonen un noi per la violació de la dona de Cassà

La policia també imputa al jove, un noi gambià, l'estrebada a una anciana de 80 anys que sortia de missa i que va caure per terra i es va trencar una cama quan el lladre li va estirar la bossa

La policia local de Cassà va detenir dimarts pels volts de l'IES de la població Injuri Krubally, un noi gambià de poc més de 20 anys, sospitós de ser l'autor de la violació que va patir divendres de la setmana passada una dona cinquantina a casa seva, en un mas del veïnat de Matamala de Cassà de la Selva. Els agents locals van entregar el detingut als Mossos, que el van sotmetre a una roda de reconeixement. Després de ser interrogat al jutjat, Injuri Krubally va ingressar a la presó.

L'agressió sexual (tal com va explicar El Punt Avui en l'edició de diumenge) es va perpetrar divendres a quarts de dotze del migdia, quan la dona, que viu a la casa amb el seu marit, era sola al mas. Va veure un noi negre que vestia de manera malgirbada al camí d'accés a la casa i li va demanar què hi feia, per allà. El jove li va dir que buscava feina. La dona, que sol ser hospitalària amb els forasters, li va dir que no li podia donar feina, però el va convidar a entrar i li va oferir un Cacaolat i unes pastes. I el jove va correspondre a l'hospitalitat abraonant-se damunt al dona i agredint-la sexualment, de manera ràpida i per sorpresa. Després va marxar. La dona va alertar la policia, que, juntament amb els Mossos, va muntar un operatiu de recerca del violador. Una estona més tard, els agents van trobar un noi negre que rondava per la zona, i quan se li van acostar va reaccionar esgrimint un ganivet i va fugir endinsant-se al bosc. No va ser fins dimarts, que la policia va trobar Krubally, que duia la indumentària que havia descrit la víctima, i se'l va detenir. Els investigadors sospiten ara que el noi que els va amenaçar amb un ganivet no era Krubally i no tenia relació amb la violació. La policia ha trobat prou indicis per imputar a Krubally el robatori amb violència que va patir una anciana de 80 anys el diumenge 5 de gener. La dona sortia de missa i, al carrer Puigcogul, un noi negre li va arrabassar la bossa de mà i la va fer caure per terra. De resultes de l'agressió la dona es va trencar una cama i va haver de ser operada.

Injuri Krubally té família a Cassà, però no hi conviu perquè no hi manté bona relació. El jove va marxar a Gàmbia, però fa unes setmanes va tornar a la població, i des de llavors ha protagonitzat les peripècies delictives que l'han conduït a la presó.

LA DATA

05.01.14
Una anciana
de 80 anys va ser assaltada per un noi que li va estirar la bossa, la va fer caure i li va trencar la cama


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia