Successos

policial

Enxampen el lladre de l'ajuntament de Castelló

El noi, de 17 anys, va voler cobrar, amb un altre individu, un dels xecs sostrets

Una investigació conjunta realitzada entre la policia local de Castelló d'Empúries i els Mossos d'Esquadra ha permès detenir un dels autors dels dos robatoris que es van cometre a l'edifici de l'ajuntament de la localitat. Es tracta d'un noi de 17 anys veí de Castelló. Els lladres es van endur un botí de 3.000 euros en metàl·lic, dos ordinadors i diversos telèfons mòbils. La pista la va donar el mateix delinqüent, que fa només uns dies, acompanyat d'un altre individu, va anar a cobrar un dels xecs sostrets de la casa de la vila en una entitat bancària de Figueres. Però no el va poder cobrar perquè el xec era nominal. Gràcies a les càmeres de vigilància d'aquest establiment, es va poder reconèixer almenys un dels individus. Una de les detencions es va produir ahir al matí, però no es descarta que en les pròximes hores es detinguin altres persones relacionades amb el cas. Tampoc es descarta que el detingut formi part del grup organitzat que en les últimes setmanes s'ha dedicat a cometre desenes de robatoris no només a Castelló, sinó també a altres municipis.

D'altra banda, els Mossos van detenir el dia 15 de gener dos homes, de 19 i 43 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Sabadell i Lloret de Mar, per un robatori amb força en una nau abandonada de Tordera. Els fets van tenir lloc el mateix dia al voltant de quarts de sis de la tarda, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del vigilant d'una nau d'una possible intrusió al local, que actualment està en desús. En arribar al lloc, la patrulla va fer una recerca per la nau i, a dins del recinte, hi va localitzar una porta basculant mig oberta i a l'interior una furgoneta amb les portes obertes. Al costat del vehicle van trobar-hi els dos homes, que estaven carregant planxes i bigues de ferro.

LA XIFRA

3.000
euros
es van endur de botí els lladres de l'ajuntament de Castelló, a més de dos ordinadors i telèfons mòbils


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia