Successos

policial

Detingut a Salt per un intent d'homicidi a França

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 28 de gener, a Salt, un home de 37 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a Frontinhan (Occitània), en virtut d'una ordre europea de detenció per temptativa d'homicidi i robatori amb violència.

Els fets van tenir lloc el 18 de gener, quan pels volts de les dues del migdia diversos ciutadans van trucar al telèfon d'emergències 112 per avisar que a Sant Jordi Desvalls hi havia un home ferit al carrer amb sang a les mans. Quan els agents van arribar-hi, van localitzar l'home al costat del vehicle amb què viatjava. Tot feia pensar que s'havia autolesionat als braços amb un ganivet. Un cop identificat, el sistema d'emergències mèdiques va traslladar-lo al parc hospitalari Martí i Julià de Salt, on va quedar ingressat durant deu dies.

Mentre l'home era al centre sanitari, el 24 de gener es va emetre una ordre internacional de detenció a nom seu. Per aquest motiu, quan el 28 de gener va rebre l'alta mèdica, els Mossos van detenir-lo. Llavors va passar el 29 de gener a disposició judicial a l'Audiencia Nacional, a Madrid, per tal de gestionar-ne l'extradició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia