Successos

trànsit

Un motorista mor en un xoc a Palau-saverdera

La víctima és un home de nacionalitat francesa que va sortir de la carretera

Un motorista va morir ahir a Palau-saverdera en perdre el control del vehicle i xocar contra una plataforma de formigó. El fatal xoc va tenir lloc pels volts de tres quarts de dotze del migdia, al punt quilomètric 3 de la carretera GIV-6102. Per raons que encara s'estan investigant, el conductor de la motocicleta va sortir de la via, va xocar contra la plataforma i es va fer ferides molt greus. El jove circulava per la carretera amb una motocicleta Kawasaki enduro de poca cilindrada, i un dels revolts d'aquest punt quilomètric el va agafar recte, sense que en la seva trajectòria hi interferís cap altre vehicle. De resultes de la sortida de via, el cos del jove va impactar contra una de les plataformes de formigó del canal de rec que travessa el voral de la carretera. A causa del fort impacte, el cos de l'home va quedar estès molt malferit al camp de cultiu que hi ha a tocar de la GIV-6102. Just després de produir-se l'accident, un testimoni dels fets va trucar al 112.

Tenia residència a Roses

Fins al lloc dels fets es van desplaçar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). De seguida el jove va rebre assistència mèdica, però els sanitaris tan sols van poder certificar la seva mort, que va ser comunicada al jutge. La víctima tenia 31 anys, tenia una segona residència a Roses, però era originari de Lapalud, a la Provença francesa. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident no va provocar cap afectació viària.

Es tracta del quart accident mortal a les comarques gironines aquest any, i el primer motorista que perd la vida a la carretera durant el 2014. Durant l'any passat, tretze conductors de ciclomotors o motocicletes van perdre la vida a l'asfalt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia