Successos

policial

Un detingut per un robatori en una benzinera

Un veí va veure l'acusat forçant els dispensadors de gasolina, a Figueres

Els Mossos d'Esquadra van arrestar dimarts un jove de Cabanes, de 24 anys, que va ser descobert in fraganti mentre robava en una benzinera de Figueres. A la una de la matinada, un testimoni va trucar al 112 per alertar que havia vist dos nois rondant per la gasolinera de l'avinguda de Vilallonga. Va presenciar, a més, com els acusats intentaven forçar les caixes dels dispensadors de combustible. Una patrulla de paisà es va dirigir a l'establiment i un dels acusats va sortir corrent. Els agents el van localitzar estirat a terra, amagat en un racó d'un carreró; i just al seu costat, hi van trobar una pota de cabra i un tornavís. Els efectius el van identificar i van comprovar que el pany d'una de les caixes recaptadores del túnel de rentat estava forçada. El jove va quedar detingut per un delicte de robatori amb força. La investigació, però, continua oberta, ja que el seu còmplice no va poder ser interceptat. L'imputat, qui té antecedents, va quedar el mateix dia en llibertat amb càrrecs per ordre judicial.

Cinc dies abans, també va ser interceptat l'autor d'un robatori violent en un supermercat del carrer d'Álvarez de Castro de Girona. A les vuit del vespre, diverses dotacions dels Mossos van rebre l'avís d'adreçar-se a l'establiment. En arribar-hi, una treballadora els va explicar que un client havia passat per la caixa amb productes que no volia pagar. Abans de marxar, va amenaçar-la, tot dient-li que trauria una navalla que portava, presumptament, a la butxaca i la hi clavaria. Poc després, una patrulla uniformada va observar, a l'altura del carrer General Mendoza, un home assegut en un autobús urbà, la descripció del qual coincidia plenament amb la facilitada per l'empleada. Els policies van fer aturar el bus al carrer del Carme i van comprovar que el viatger duia un producte sostret del súper. L'acusat és un veí de Girona, de 48 anys i de nacionalitat marroquina, que va ser detingut per un robatori amb violència i intimidació.

LA DATA

03.04.14
Un veí de Girona
també va ser arrestat per haver amenaçat una empleada d'un súper de clavar-li una navalla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia