Successos

Mor un ancià en un accident a Sant Feliu de Buixalleu

En el xoc entre tres turismes, han resultat ferides quatre persones, una greument, una de menys gravetat i dues lleument

Un jove en estat crític i una noia, greu, en un altre sinistre a Cassà

Un veí d'Arbúcies, de 83 anys, va morir ahir i quatre persones més van resultar ferides en un xoc entre tres vehicles a Sant Feliu de Buixalleu. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de dotze del migdia al punt quilomètric 65 de la C-35 en sentit Girona. Per causes que encara s'estan investigant, primer van col·lidir dos turismes, que van fregar-se, i, de retruc, un tercer turisme s'hi va veure implicat i va sortir de la via. Com a conseqüència de l'accident, un dels vehicles va bolcar enmig de la via i, com a conseqüència del fort impacte, el conductor del turisme va perdre la vida a l'acte. A banda de la víctima mortal, també hi va haver quatre persones més afectades. D'una banda, una persona va resultar ferida greument i una altra, ferida menys greument i els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) les van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, en helicòpter i en ambulància, respectivament. Es tracta de la passatgera davantera del vehicle en què va morir el conductor i del conductor d'un altre vehicle. D'altra banda, en el mateix accident, dues persones més van resultar ferides molt lleument i van ser donades d'alta in situ. Es tracta dels ocupants del tercer turisme implicat, que va sortir de la via per evitar impactar contra els dos vehicles accidentats. En aquest accident, els Bombers van haver d'alliberar tres persones atrapades, entre elles la víctima mortal.

Segon mort al mateix lloc

Es dóna la circumstància que l'accident mortal d'ahir es va produir al mateix punt quilomètric on el 21 de gener passat va morir atropellat per un turisme Gil Pi de la Serra Teixidor, de 29 anys, veí de Campins, fill del cantautor Quico Pi de la Serra.

D'altra banda, hores més tard, l'ocupant d'un turisme va resultar ferit i va quedar en estat crític i la copilot, greument, després de patir un accident a Cassà de la Selva. Tots dos van ser traslladats, en helicòpter i en ambulància, respectivament, a l'hospital Josep Trueta de Girona. El sinistre es va produir pels volts de dos quarts de cinc de la tarda al quilòmetre 16,2 de la C-65, en sentit Llagostera. Tot i que encara no hi ha l'informe final dels Mossos d'Esquadra sobre les causes de l'accident, testimonis dels fets van relatar que el conductor del turisme que va provocar l'accident estava fent un avançament a tota velocitat a diversos cotxes, va fer una virolla per evitar un primer xoc, va sortir de la carretera per tornar a entrar-hi immediatament i va col·lidir, de forma lateral, amb un vehicle en què viatjava una família. En un primer moment, els ferits van ser atesos per sanitaris fora de servei que en aquell moment es trobaven en el lloc dels fets. Posteriorment, es van traslladar efectius dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'helicòpter medicalitzat. L'última comunicació mèdica, ahir a darrera hora de la nit, informava que es mantenia l'estat crític del jove i el greu de la noia. Pel que fa a la família afectada en el xoc –un pare, una mare, una noia jove i un nadó–, tot i l'aparatositat de l'accident i l'estat en què va quedar el vehicle, tots quatre van resultar il·lesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia