Hospitalitzat un noi després de rebre una brutal pallissa a les festes d'Alpicat

Els Mossos han detingut dos joves acusats de l'agressió, que es va produir després d'una discussió

L'agressió es va produir cap a dos quarts de deu del matí, a la zona de les penyes que es van instal·lar amb motiu de la celebració de la festa major d'Alpicat. Robert, que viu a Lleida, havia arribat al municipi pels volts de la mitjanit amb uns amics i, malgrat que els seus companys van marxar unes hores després, ell va decidir acabar la nit a Alpicat.

Eren ja les nou del matí quan el noi va mantenir una petita discussió amb un altre jove a la zona del parc del Graó, segons recollia ahir el diari Segre. La baralla no va anar a més, però, passada una estona, un grup de joves es va apropar a la víctima. Els nois suposadament eren amics del jove amb qui Robert havia discutit i van començar a clavar-li cops. Els agressors suposadament van continuar colpejant la víctima fins i tot quan va caure desplomada a terra, on li haurien donat diverses puntades de peu al cap.

Alguns testimonis de la brutal agressió van alertar els Mossos i els serveis d'emergència, que es van desplaçar al lloc dels fets. Després de ser estabilitzat, Robert va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va arribar en coma i va ingressar a la unitat de cures intensives. El jove es va despertar unes hores després i, tot i que el seu estat continua sent greu, ahir ja va ser traslladat a planta i evoluciona favorablement.

Els Mossos van obrir una investigació per aclarir les circumstàncies en què es van produir els fets i, de moment, han detingut dos veïns de Rosselló (Segrià), de 24 i 25 anys, acusats d'haver protagonitzat l'agressió. La policia catalana va arrestar un tercer jove, de 19 anys, que va obstaculitzar les tasques d'identificació que van dur a terme els agents que van anar al lloc dels fets. Aquest noi, però, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.