Una desena de ferits a Ribes de Freser en l'espectacle pirotècnic

Un mínim de deu persones van resultar ferides lleument dijous a la nit per l'impacte indirecte de la pirotècnia de la festa del carrer Major de Ribes. Segons els testimonis, que van explicar els fets a ElRipollès.info, els coets estaven lligats a les baranes de l'obra d'ampliació de la plaça del Mercat i en comptes d'anar cap amunt van anar en contra del públic. «Per sort, cap coet va explotar sobre ningú sinó que primer ho van fer a terra», va dir una testimoni, que té una ferida a la cella.

Els ferits i les seves famílies, juntament amb membres de l'organització, es van traslladar fins al CAP de Ribes, que en aquell moment estava tancat.

Mentre els afectats esperaven l'arribada d'un metge, almenys un dels ferits, un nen de 10 anys, veí de Pineda de Mar, que tenia cremades a la panxa, va ser traslladat en cotxe fins a l'hospital de Campdevànol, on el van curar i no va fer falta que quedés ingressat ja que les ferides també eren lleus.

Després de l'incident es va decidir no encendre la traca que havia de ser el final de l'espectacle pirotècnic i es va donar pas a l'actuació musical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.