Successos

Un conductor circulava només amb tres rodes al cotxe per l'N-II

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea de Trànsit de Girona van denunciar penalment el 18 de maig un jove de Sant Pere Pescador, de 23 anys i de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, així com per negar-se a sotmetre's a les proves de detecció d'alcohol i drogues. A tres quarts de set del matí els agents van rebre diferents trucades de ciutadans que alertaven que havien observat un vehicle que circulava sense una de les rodes davanteres per la carretera N-II, al pas per Medinyà, i en sentit nord. Els policies van localitzar l'automòbil al quilòmetre 6 de la GI-633, al terme de Sant Jordi Desvalls, on van observar que anava arrossegant els baixos del motor. Un cop aturat el turisme, van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents d'anar begut. Els efectius li van voler fer la prova d'alcoholèmia, però el noi s'hi va negar reiteradament. Per aquests fets, va comparèixer l'endemà al jutjat de guàrdia de Girona, on va quedar en llibertat amb càrrecs.

També el dia 18, els Mossos van arrestar un veí de Santa Coloma de Farners, de 25 anys i de nacionalitat espanyola, com a suposat responsable de dos delictes contra la seguretat viària: un per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, i un altre per conducció temerària. Se li va imputar, a més, un tercer delicte per resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat. Va ser interceptat en un control preventiu d'alcoholèmia i drogues a la cruïlla de les carreteres N-II i GI-555, a Sils. A les set del matí, l'agent encarregat de la selecció dels cotxes va ordenar al conductor d'un vehicle que s'aturés. El jove, que no va fer cas de les indicacions, va augmentar la velocitat i es va incorporar a l'N-II. Una patrulla va seguir-lo i va observar com el fugitiu feia diversos avançaments temeraris. Després es va desviar cap a la C-25, on va ser parat a Vilobí d'Onyar. Els policies li van fer la prova d'alcoholèmia, en què va triplicar el límit màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. A més, havia consumit cocaïna i amfetamines. El detingut, que no tenia antecedents, també va quedar en llibertat amb càrrecs al dia següent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia