Successos

Assalt amb armes de foc a Sant Vicenç de Torelló

Detenció de pel·lícula la que es va viure dimecres a Torelló, a Osona. Dos lladres van fugir després de cometre un atracament amb armes de foc a l'escorxador Mafriges, de Sant Vicenç de Torelló. Els lladres, joves i de nacionalitat espanyola, van irrompre dins l'empresa al voltant de les dotze del migdia i van retenir alguns treballadors per aconseguir diners. Com a conseqüència de l'atracament, dues treballadores van patir contusions. Algunes fonts asseguren que durant el succés hi va haver trets a l'aire.

Els Mossos d'Esquadra van detenir els dos lladres en el terme de Torelló. Un, a la zona de Malianta, i l'altre, al revolt de la casa del Molinot. Tots dos haurien fugit amb una motocicleta robada, però un dels lladres n'hauria baixat abans. Per fer efectiva la detenció els Mossos van aplicar el protocol habitual per perseguir-los. La policia local de Torelló va muntar un dispositiu i finalment va enxampar-los.

La investigació continua oberta i no n'han transcendit més detalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia