Una dona d'Albons denuncia l'excompany sentimental per haver calat foc a casa seva

L'incendi va cremar el cotxe d'un amic de la denunciant i es va propagar per la façana

Els problemes entre Pinto i Muxach, segons la denúncia que la dona va presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal el 27 d'agost, es van iniciar a conseqüència d'una diferència de criteris en la gestió d'un restaurant que tenien a mitges a la localitat. Precisament la mateixa denúncia n'incorpora una altra que Pinto va presentar contra Muxach el 21 d'agost al Ministeri de Treball.

Segons la versió de Pinto, que recull la denúncia, la dona va començar a rebre amenaces del seu excompany sentimental el dia 26 al matí, quan es trobava a la platja de Riells i s'hi va acostar Muxach i li va dir: «Et recordaràs de tot, et faré la vida impossible i et faré fora d'Albons.» I aquella mateixa nit, segons la denúncia, la dona va rebre un missatge al seu telèfon mòbil provinent del seu excompany sentimental, que va mostrar als Mossos d'Esquadra, i que deia: «Bona nit, que no et passi res.» A les 12 en punt d'aquella nit, quan Pinto era a casa seva amb els seus dos fills i un amic, van veure unes flames i només de mirar al carrer van veure que la furgoneta del seu amic, que estava aparcada just al davant de la porta de la casa de la dona, cremava com una teia.

El foc va cremar el quadre del comptador i de comandaments elèctrics de la casa i part de la connexió de servei de l'electricitat, les persianes del primer pis i els vidres i la porta d'entrada, i el fum feia difícil estar dins la casa. Entre ells i els veïns van evitar que el foc prengués més magnitud fins que van arribar els bombers i el van apagar del tot.

Divendres Pinto es va mostar convençuda que Muxach va ser l'autor del foc que va destrossar la furgoneta i que va causar danys a la façana de la casa, i va dir que la seva vida, la del seu amic i la dels seus dos fills van estar en perill. Per la seva banda, Josep Muxach dimecres va negar l'autoria dels fets dient: «No hi ha res en contra meu.» Després de recordar que el cas és als tribunals, Muxach va manifestar que presentaria una demanda contra Pinto per difamació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.