Sis morts en una topada entre una furgoneta i un camió, a Bunyol

Sis persones van morir i tres més van quedar ferides de diversa consideració ahir en un xoc que es va produir entre una furgoneta i un camió a l'autovia A-3, al pas per Bunyol (la Foia de Bunyol).

Els fets van passar poc després de la una del migdia, quan, segons les primeres investigacions, el camió va envestir el vehicle, que estava estacionat sense senyalització al voral de l'autovia. Sis ocupants de la furgoneta, quatre d'ells d'origen romanès, van morir i tres persones més van quedar ferides amb policontusions. Es tracta d'una noia de 22 anys, d'un noi de 24 i d'un home de 52, que van ser traslladats a l'hospital comarcal de Requena. El conductor del camió va sortir il·lès del sinistre.

L'accident va obligar a tallar durant hores l'A-3, en sentit Madrid, per retirar les restes dels vehicles accidentats. El trànsit es va desviar per la N-III i, en els primers moments, va haver-hi retencions de fins a vuit quilòmetres al viaducte de Bunyol. Aquest és un dels accidents de trànsit més greus que s'han produït des del començament d'any ençà. El 30 de juliol també van morir sis persones a Sant Pol de Mar, després que un autocar que transportava turistes holandesos i francesos de tornada d'una excursió a Barcelona bolqués a l'autopista C-32.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.