Successos

Imputat per haver trencat la barrera del Ter

Un conductor va ser enxampat torçant-la, a Sant Jordi Desvalls

Els Mossos d'Esquadra han imputat un delicte de danys i un altre contra la seguretat del trànsit al veí de Sant Jordi Desvalls que dimecres va fer malbé la barrera que van instal·lar fa tot just un mes a la passera de Sobrànigues sobre el Ter (entre Sant Jordi i Flaçà).

La tanca servia per evitar que en casos de pluges intenses –com les d'aquesta setmana–els conductors quedessin atrapats o fossin arrossegats.

El dia dels fets l'home circulava per la zona amb el seu tot terreny, quan es va trobar amb la barrera, que de forma preventiva havien abaixat per evitar accidents. Però el conductor va seguir el seu camí i la va torçar i la va inutilitzar. L'acció va ser observada per un veí que va increpar el conductor. Davant d'aquests fets, el testimoni es va apuntar el número de la matrícula.

El jutge el citarà

Posteriorment es va informar dels fets els Mossos d'Esquadra. Arran d'això, en un procediment sense detenció, la policia va comunicar al conductor infractor que el denunciava i que quedava imputat per un delicte de danys i un altre contra la seguretat del trànsit. Els mossos informaran el jutjat els fets ocorreguts, que pròximament citarà a declarar el conductor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia