Successos

Mor un noi de Sant Feliu de Buixalleu en topar el cotxe que conduïa amb un camió

És el tercer accident mortal que es produeix aquest any en un tram de dos quilòmetres de la carretera C-35 al pas per la població

Un veí de Sant Feliu de Buixalleu, Sergi Ruiz Masferrer, de 32 anys, va morir ahir de resultes d'un accident de trànsit que va tenir quan el cotxe que conduïa va topar amb un camió i després va impactar contra diversos senyals, a la C-35.

L'accident va passar cap a les tres de la tarda al punt quilomètric 66,3, dins del terme de Sant Feliu de Buixalleu, quan el cotxe que conduïa Sergi Ruiz circulava en sentit cap a Hostalric i va topar pel costat amb un camió, un tràiler de 40 tones, que circulava en sentit contrari. Després de la primera topada amb el camió, el cotxe va sortir de la via pel costat dret i va impactar amb diversos senyals de trànsit. Tot i que una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques van anar al lloc per atendre la víctima, no va ser possible reanimar el conductor del cotxe, que va morir al mateix lloc de l'accident. El xofer del camió, en canvi, va resultar il·lès. Es dóna la circumstància que aquest és el tercer accident mortal a Sant Feliu de Buixalleu aquest any, en què s'han registrat un total de 18 accidents mortals a les carreteres gironines. Els tres accidents han passat en un tram d'uns dos quilòmetres de la C-35. El primer va passar el 20 de gener al punt 64,8. Gil Pi de la Serra Teixidor, de 29 anys, veí de Campins (Vallès Oriental), fill del cantautor Quico Pi de la Serra, va morir atropellat a quarts d'onze de la nit quan caminava pel voral, sense armilla reflectora.

El vianant caminava pel costat esquerre en direcció a Hostalric quan un primer turisme el va envestir de cara i pel costat dret i el va fer caure a terra, i posteriorment dos cotxes més que anaven darrere van passar-li pel cim ja que els conductors no van veure el cos a la calçada i no van tenir temps de frenar. Els tres conductors dels vehicles implicats van donar negatiu en la prova d'alcoholèmia.

L'altre accident mortal va passar el 27 d'abril pels volts de tres quarts de dotze del migdia al punt quilomètric 65 de la C-35 en sentit Girona. Primer van xocar dos turismes, que van fregar-se, i, de retruc, un tercer turisme s'hi va veure implicat i va sortir de la via. Com a conseqüència de l'accident, un dels vehicles va bolcar enmig de la via i, a causa del fort impacte va morir el conductor, Jaume Enrich Gispert.

El misteri de Mont-ras

Els Mossos continuen investigant el cas de l'home que diumenge al matí va aparèixer mort enmig de la calçada al quilòmetre 330 de la C-31. Per les ferides que tenia la víctima, Gerard Cenizo Turró, de 33 anys, tot fa pensar que li van passar per damunt dos vehicles: un pel cim del cap i l'altre pel cim de les cames. Pel tipus de ferides, s'apunta la possibilitat que la víctima ja estigués estesa a terra quan la van atropellar. Ara els Mossos intenten aclarir les circumstàncies de l'accident i busquen imatges o testimonis per explicar d'on venia i on havia estat Cenizo abans que fos atropellat al mig de la carretera i intentar identificar els vehicles que el van atropellar. El cos, al carril del mig, en sentit Palamós, el va descobrir un conductor a quarts de set del matí.

Un ferit greu en un xoc de camions a l'AP-7

Un home, el copilot d'un camió de matrícula croata, va resultar ferit greument ahir a la tarda en un accident amb dos tràilers implicats a l'AP-7, a Pont de Molins. L'accident va passar al quilòmetre 18 de l'autopista en sentit sud. Un tràiler de matrícula búlgara s'havia aturat al voral per una avaria i va ser envestit lateralment pel camió croat, on hi viatjaven el conductor i el xofer suplent, que va ser el que es va emportar la pitjor part perquè anava al seient del copilot, al costat dret del camió, que va ser el que va impactar amb l'altre vehicle. L'autopista es va haver de tallar una estona en sentit sud, perquè hi pogués aterrar l'helicòpter del SEM, que va recollir el xofer que va quedar ferit greument i el va traslladar a l'hospital. També es va haver de mobilitzar una grua de Padrosa per aixecar un dels camions i els bombers per si es vessava combustible durant l'operació. De resultes del xoc, l'autopista va registrar cues que van arribar als 4 quilòmetres. Un dels vehicles transportava peix congelat i l'altre, llaunes de cervesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia