Mata a ganivetades la seva parella i després s'entrega, a Alacant

Una dona de 34 anys i de nacionalitat colombiana va ser assassinada a ganivetades ahir a la matinada a mans de la seva parella, de 44 anys i de la mateixa nacionalitat, durant una discussió a l'interior del vehicle de la víctima a Ondara (la Marina Alta). L'home, segons va confirmar l'alcalde de la població, José Joaquín Ferrando, es va entregar poc després a la Guàrdia Civil, a la caserna del municipi veí del Verger.

Els fets van passar en un carrer de la població. Diversos testimonis van assegurar que havien sentit una forta discussió entre la parella, que estava en tràmits de separació. Poc després, la víctima va ser localitzada sense vida dins del vehicle i els serveis mèdics d'emergència només van poder certificar-ne la mort. La dona residia a Ondara des de feia temps i tenia tres fills. L'Ajuntament del municipi va assegurar ahir que la víctima no havia presentat cap denúncia contra l'home per una possible situació de violència masclista.

Amb aquest darrer cas, ja han mort a l'Estat espanyol 42 dones per violència masclista durant el 2009, vuit de les quals a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.