Successos

Dotze anys de presó per als lladres violents de la Selva

El jutjat penal número 1 de Girona ha condemnat a dotze anys de presó dos dels acusats d'haver comès assalts violents en domicilis de la comarca de la Selva. La jutgessa, en la seva sentència, creu provat que César Augusto Osorio i Hernán Felipe Hernández van entrar a robar en tres habitatges i van agredir els seus inquilins, de Vilobí d'Onyar, Sant Feliu de Buixalleu i Sils. Així mateix, els condemnats hauran de pagar una indemnització global de 14.000 euros a les víctimes per les lesions i seqüeles patides. Per la seva banda, tots dos han estat absolts del delicte de grup criminal. En aquest sentit, també ha estat absolt un tercer sospitós que s'havia assegut al banc dels acusats, Epifanio Manuel Díaz Peña.

En la sentència, a més, la jutgessa ordena obrir una causa a la testimoni protegit per un presumpte delicte de fals testimoni perquè sospita que hauria mentit durant el judici. Alhora, també trasllada una sol·licitud als jutjats de Santa Coloma de Farners per si reobre la causa contra un quart sospitós dels assalts, Gerard Subirana. La jutgessa sospita que l'home podia haver planejat el robatori al domicili de Vilobí d'Onyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia