Segresten i violen una adolescent en un càmping del Rosselló

Una nena de 14 anys que va desaparèixer d'un càmping d'Elna va ser segrestada durant sis dies i violada repetidament el mes d'agost, segons han revelat ara les autoritats judicials. L'adolescent va desaparèixer el 19 d'agost d'un càmping d'Elna on passava les vacances amb els seus avis i amb la seva germana petita. Sis dies més tard, el 25 d'agost, la nena va aparèixer a Tolosa i, en un primer moment, la policia va assegurar que no li havien fet cap mal i que sortosament la nena no havia topat amb cap malfactor durant els dies de la seva desaparició. Però ahir les autoritats van admetre que en relació amb el cas havien estat detinguts a Tolosa dos homes turcs i una dona sospitosos de la violació de la menor. El fiscal de Tolosa, Michel Valet, no es va voler estendre en detalls sobre l'operació argumentant que encara estava oberta.

La nena, que va estar uns dies en un centre d'acollida de Perpinyà, ha estat retornada amb el seus avis, que viuen a la regió de Pas-de-Calais, al nord-oest de França, perquè es pugui incorporar amb normalitat a les classes per a l'inici del curs escolar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.