Successos

Un motorista ferit a l'N-260 en xocar amb dos senglars

Un motorista va resultar ferit, ahir, de resultes d'un accident que va patir quan circulava per l'N -260 i va impactar contra dos senglars, que eren a la calçada i es van creuar amb la trajectòria de la motocicleta. L'accident va passar a dos quarts de dotze del matí, quan el motorista, que pilotava una Yamaya, circulava a l'alçada del quilòmetre 28 de la carretera N-260, dins del terme municipal de Pedret i Marzà. Una ambulància va traslladat el motorista ferit fins a l'hospital de Figueres.

Els senglars i les seves irrupcions a la carretera són la causa de nombrosos accidents, sobretot a les carreteres secundàries de les comarques gironines. Fa uns dies, un cotxe va impactar contra un senglar que va travessar la carretera GI-524 a Santa Pau, a la pujada de Can Bastans. Els xocs amb animals salvatges –ara també s'hi han afegit els cabirols– a les carreteres gironines es compten a desenes. Fins l'estiu passat, se n'havien comptabilitzat més de 400, segons les dades dels caçadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia