Successos

La família manté que era el nen de 2 anys ferit de bala qui duia la pistola

Asseguren que la criatura es va trobar l'arma i se li va disparar mentre la remenava

El nen ferit és nét de l'home evadit buscat pel crim del cementiri

La versió de la família del nen de dos anys que divendres va resultar ferit de bala en disparar-se una pistola a la cuina de casa seva difereix de la que consideren vàlida els Mossos, que apunten que la pistola se li va disparar accidentalment a l'àvia mentre la netejaven. Segons afirmen fonts pròximes a la família, membres del clan dels Fernández Cortés, era el nen el que remenava la pistola, se l'havia trobat i tot jugant se li va disparar. Una versió que, si no pot ser desmuntada a través de les proves pericials, eximiria els adults de la família de ser imputats per un delicte de tinença il·lícita d'armes. Els Mossos estan intentant esbrinar la procedència de la pistola i a través de la inspecció a l'escenari del tret estudien les trajectòries que va seguir el projectil fins a impactar en el nen. La ferida no va ser greu, ja que només va arribar al cos del nen un fragment de la bala quan ja havia rebotat. Els fets van passar a la cuina de la casa de la família a Cabanes, mentre el nen estava amb l'àvia. Van ser els mateixos familiars que van dur el nen al servei d'urgències de l'hospital de Figueres i això va motivar que la policia s'assabentés dels fets, ja que els metges tenen l'obligació de comunicar l'assistència d'un pacient que té ferides produïdes per armes de foc o actes de violència.

Es dóna la circumstància que el nen ferit és nét de Vicente Fernández Cortés, conegut com Sioux, que està evadit i amb una ordre de recerca per la seva implicació amb el tiroteig del dia de Tots Sants del 2013 al cementiri de Figueres que va acabar amb Santiago Gabarre Sarrailh mort per deu trets que li va disparar Juan Fernández Cortés, germà de Sioux. Segons els testimonis, Sioux va ser qui va entregar l'arma homicida al seu germà.

LA DATA

05.12.14
al migdia
un nen de dos anys va rebre un impacte de bala a la cuina de casa seva, a Cabanes.

LA XIFRA

2
anys
té només el nen que va resultar ferit de bala.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia