Successos

Mor el conductor d'una furgoneta en un xoc contra un tràiler, a Porqueres

La víctima tenia 37 anys i vivia a Figueres

Un altre ocupant del vehicle va resultar ferit i va ser traslladat al Trueta

El sinistre va tenir lloc a la C-66

La xarxa viària de les comarques gironines va registrar ahir un fatídic accident de trànsit. El conductor d'una furgoneta va perdre la vida en un xoc frontal contra un tràiler, a Porqueres. La víctima era Rachid Bouzidi, un veí de Figueres, de 37 anys i originari del Marroc. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de dos quarts d'una del migdia. El sinistre va tenir lloc a l'altura del punt quilomètric 44 de la C-66 (la variant de Banyoles). Com a conseqüència de la col·lisió, un ocupant de la furgoneta va patir ferides lleus i va ser evacuat a l'hospital Trueta de Girona, mentre que el xòfer del camió va resultar il·lès. Fins a la zona es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels bombers, dues ambulàncies del SEM i la policia local de Banyoles. Mentre van durar les tasques de gestió de l'accident, els Mossos van tallar la via en els dos sentits de la marxa i van fer desviar el trànsit per l'interior de la capital del Pla de l'Estany. Els operaris de Grues Pallí van enretirar els vehicles implicats en la greu topada del mig de la calçada, que es va reobrir a dos quarts de quatre de la tarda. La víctima mortal anava al volant d'una furgoneta Seat Inca de color gris, i el tràiler era de la marca Mercedes.

Des de principis d'any, s'han originat 25 accidents mortals en carreteres de la demarcació. El primer es va produir el 10 de gener, a Girona. Un veí de la ciutat, de 38 anys, va morir atropellat per un cotxe a l'avinguda de França. La víctima va travessar la calçada corrent i per fora del pas de vianants, on el semàfor estava en aquell moment en verd per als vehicles. El conductor va intentar esquivar-lo fent un cop de volant en una cruïlla propera al restaurant Sant Ponç, entre el Trueta i els cinemes Ocine. Tot i la maniobra, però, no va poder evitar envestir el vianant.

Pel que fa a aquest mes, han perdut la vida dues persones a causa d'accidents de trànsit en territori gironí. A més del sinistre d'ahir, una veïna de Quart de 36 anys que estava ingressada a l'UCI des del 20 de novembre va morir dijous passat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. La víctima circulava en sentit Girona amb un Nissan Micra quan va col·lidir frontalment amb un Peugeot 206 que anava en direcció a Sant Feliu de Guíxols. El tràgic succés va ocórrer
al quilòmetre 26,9 de la
C-65, a Quart. Inicialment, la dona va ser traslladada al Trueta, des d'on se la va derivar a l'hospital Vall d'Hebron.

LA XIFRA

25
accidents de trànsit mortals s'han originat en carreteres de les comarques gironines aquest 2014.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia