Successos

Mata la muller a Alacant i confessa el crim a Alemanya

Un ciutadà alemany assassina presumptament la seua parella a la localitat d'Orba, però es lliura a la policia germana

El matrimoni residia des de fa un any en una urbanització habitada majoritàriament per ciutadans europeus

Un ciutadà alemany de 53 anys ha mort presumptament la muller, de 69 anys i la mateixa nacionalitat, a Orba ( Marina) i posteriorment s'ha lliurat i ha confessat el crim a Alemanya.

Fonts de la investigació han informat Efe del fet que aquest home es va lliurar ahir a la policia germana i que, a través d'una ordre de la Interpol, la Guàrdia Civil ha acudit a les quatre de la matinada al domicili d'Orba, on els agents han trobat la muller morta i “amb signes de violència”. No han transcendit fins ara més detalls del crim.

Segons ha explicat a Efe l'alcalde d'Orba, Francisco Vila, el matrimoni feia un any que residia en una urbanització habitada majoritàriament per estrangers europeus als afores d'aquesta petita localitat. Es tracta d'un xalet situat en el número 3 del carrer La Solana, una zona que, segons ha relatat l'alcalde, està habitada fonamentalment per britànics i també per altres residents europeus, com ara alemanys.

Vila ha manifestat desconéixer els detalls del crim, ja que la investigació, per part espanyola, la porta la Guàrdia Civil, i ha comentat que, com ocorre normalment amb els residents europeus, el poble no coneixia el matrimoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia