Successos

Jutgen l'acusat de segrestar un conductor, a Palamós

Quan eren a la C-66, l'imputat va dir a la víctima que aturés el vehicle perquè tenia ganes d'orinar

El denunciant ho va aprofitar per engegar el cotxe i escapar-se

El processat afronta sis anys de presó

El ministeri fiscal demana sis anys i nou mesos de presó per a Manuel Cortés Asensio, acusat d'haver retingut un home a qui hauria abordat al carrer Orient de Palamós. Segons el Ministeri Públic, els presumptes fets van tenir lloc el 31 de juliol del 2014. Pels volts de dos quarts de cinc de la tarda, el processat es va introduir de manera sobtada en un vehicle Citroën C2 que estava aparcat a la via pública. El fiscal apunta que, en aquell moment, l'imputat tenia afectades les facultats per la seva dependència del consum d'estupefaents. Per entrar al cotxe, Cortés hauria aprofitat que l'amo de l'automòbil, Albert Maylinch, acabava de desbloquejar el tancament de les portes amb el comandament a distància. El denunciant, a més, tenia limitats els seus moviments, ja que anava amb crosses; i per atemorir-lo li va dir: “No et facis el graciós, que et volo el cap. Duc una arma aquí, porta'm a Quart.” I, mentre pronunciava aquestes paraules, es va posar una mà en un lateral, com si toqués una arma. Durant el trajecte en direcció a Quart, l'imputat li va repetir: “No paris en cap gasolinera o et mato”, “amb aquesta pipa ja he atracat un bar de la Bisbal” o “et volaré el cap”, al mateix temps que li col·locava els dits darrere l'orella. Amb les mateixes expressions, primer li va exigir que li entregués 20 euros, i després, 50. Finalment, quan eren a la C-66, a l'altura de Flaçà, l'acusat va comentar a Maylinch que tenia ganes d'orinar. El conductor va aturar l'automòbil i Cortés va baixar, tot indicant a la víctima: “No me la jugaràs, veritat?” Maylinch, però, va aprofitar aquest moment per fugir, tot i que la porta del copilot estava oberta, i es va escapar.

Per aquests fets, el fiscal demana cinc anys de presó per a Cortés per un delicte de detenció il·legal i un any i nou mesos per robatori. El judici se celebrarà el 8 d'abril a l'Audiència de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia