Successos

Reus prohibeix usar l'estadi al Saloufest per incivisme

El CF Reus Deportiu s'indigna amb l'ús incívic de les instal·lacions per part dels participants en la trobada

El club carrega contra “els que ho permeten” en referència al consistori reusenc

Hores després de veure els comportaments incívics dels joves anglesos que participen en el Saloufest, sobre la gespa de l'estadi municipal, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va decidir ahir prohibir-los l'entrada a les instal·lacions. En un primer moment, l'alcalde afirmava que si no es garantia un ús adequat de l'estadi, valoraria la rescissió del contracte amb l'organització. Aquest fet no s'ha produït formalment, però Pellicer només cedirà les instal·lacions annexes a l'estadi “sempre que es mantinguin les condicions de respecte i civisme”.

Pellicer va exigir a l'organització més control dels possibles actes d'incivisme dels participants i va recordar que les normatives de civisme vigents a Reus són d'obligat compliment per a tothom. Finalment, l'alcalde va subratllar que, davant l'exemple donat ahir, l'Ajuntament de Reus “es replantejarà la seva col·laboració amb aquest esdeveniment amb vista a l'any que ve”.

La reacció del consistori arriba després de la indignació mostrada per part del CF Reus Deportiu, que es queixava del mal ús de les instal·lacions, especialment de la gespa d'herba natural, que ja no es troba en les millors condicions per afrontar el final de temporada i intentar assolir l'ascens a segona divisió A.

En declaracions a Reusdigital.cat, el gerent del CF Reus Deportiu, Ferran Pujol, va explicar que “paguem uns diners per manteniment al llarg de la temporada i ens ha sorprès veure de què es tractava realment això del Saloufest”. Pujol va destacar que “aquí no s'hi fa cap esport, només hi veus gent bevent i deixalles sobre la gespa; és una acampada a l'estadi i els seus annexos.”

LA FRASE

No s'hi practica cap esport, només hi veus gent bevent i deixalles sobre la gespa
Ferran Pujol
gerent cf reus deportiu

La indignació del CF Reus Deportiu

“Quan diem #omplimlestadi no ens referim a això”... Moltes gràcies #Saloufest2015 i a qui ho permet.” Així de contundent es va mostrar ahir el CF Reus Deportiu a la seva pàgina de Facebook, on denuncia el mal ús de les instal·lacions per part dels joves participantsen el Saloufest. L'entitat roig-i-negra publicava diverses imatges on es pot apreciar el comportament incívic dels joves bevent alcohol, corrent nus sobre la gespa i deixant bosses i menjar per tot arreu en aquest espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia