Successos

Un motorista, en estat crític per un accident a Girona

L'home va xocar contra un turisme a l'avinguda Lluís Pericot

Un motorista va quedar greument ferit ahir de resultes d'un accident de trànsit a Girona. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de cinc de la tarda, a l'avinguda Lluís Pericot amb la cruïlla amb el carrer Jaume Marquès i Casanovas. Per causes que està investigant la policia municipal de Girona, es va produir una topada entre un turisme i la motocicleta. A conseqüència del xoc, el conductor de la moto va caure a terra i es va fer ferides de consideració. En donar l'avís al telèfon d'emergència 112, es van desplaçar fins al lloc dels fets dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles de la policia municipal de Girona i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En un primer moment, els sanitaris van atendre el ferit al lloc dels fets. Després d'estabilitzar-lo, l'accidentat, d'uns 57 anys i veí de la ciutat, va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar en estat crític.

Quatre motoristes morts

Últimament, a les comarques gironines, els motoristes són protagonistes d'accidents molt greus. De set accidents de trànsit mortals que s'han produït a la demarcació, en més de la meitat –quatre– han mort motoristes. De fet, els últims tres morts en carretera han estat conductors de vehicles de dues rodes: una dona a Lloret de Mar el 15 d'abril, un veí de Cornellà del Terri l'11 d'abril i un motorista el 8 de març a Puigcerdà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia