Troben un pagès mort que s'havia accidentat feia dos dies amb el tractor

Els Bombers de la Generalitat van treure ahir al migdia el cadàver d'un pagès que havia tingut un accident amb el seu tractor feia dos dies, dins del terme municipal de les Valls d'Aguilar (Alt Urgell). Tot indica que l'home, de 83 anys i veí de les Valls d'Aguilar, estava treballant dimarts en un terreny agrícola al costat de la carretera LV-5134, a l'altura del punt quilomètric 8, quan per circumstàncies que es desconeixen la víctima va perdre el control del vehicle i el tractor va caure per un terraplè, al nucli d'Espaén, segons van explicar els bombers.

Dos dies més tard, ahir, poc després d'un quart de dues de la tarda, uns veïns de la zona van veure el tractor bolcat i una persona a dins atrapada i van avisar els serveis d'emergències, que van confirmar que l'home era mort. Fins al lloc del succés es van traslladar cinc dotacions dels bombers, que van treure el cos de la víctima del vehicle i van retirar el tractor. Els Mossos estan investigant les causes de l'accident laboral i quan es va produir. Ningú havia denunciat la desaparició de la víctima en els últims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.