Successos

TERRASSA

Tanquen una associació cannàbica

Els Mossos d'Esquadra van tancar una associació cannàbica de Terrassa (Vallès Occidental) i en van detenir el president i el tresorer, de 36 i 26 anys respectivament, que venien marihuana a persones alienes a l'associació. La investigació va començar al març, quan els policies van trobar una plantació de marihuana en un domicili de Vacarisses. Presumptament, a l'associació es feien activitats il·lícites, ja que cultivaven, produïen, elaboraven i distribuïen de manera habitual i amb ànim de lucre marihuana a persones alienes, ja que adquirien la substància i la consumien fora.

Els policies es van adonar que en certes franges horàries hi anaven una cinquantena de persones que només hi estaven cinc minuts. A més, suposadament, venien a menors. En el marc d'aquesta operació es van decomissar 6.697 grams de cabdells de marihuana, 314 d'haixix, un vehicle d'alta gamma i 4.880 euros en efectiu.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia