Successos

Uns narcotraficants xoquen contra un cotxe dels Mossos a Siurana

Els delinqüents fugien de la policia perquè duien quatre bosses amb 55 quilos de marihuana

Els agents també els van comissar dues armes de foc

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres narcotraficants que durant una persecució policial van envestir un vehicle policial. La investigació arrenca a principis d'agost, quan els Mossos van tenir coneixement que en un habitatge de la localitat de Vilamacolum es podria estar fent algun tipus d'activitat il·lícita contra la salut pública. Mentre els agents duien a terme un dispositiu de vigilància al domicili el 5 d'agost passat, van veure que hi arribaven dos turismes i que en un d'ells es carregaven unes bosses de grans dimensions. Immediatament, els cotxes van marxar i els mossos van iniciar el seu seguiment. En detectar la presència policial, els dos vehicles es van separar i els agents es van centrar en el que portava les bosses. Durant la persecució, el conductor d'aquest vehicle va fer cas omís de les indicacions que els policies li feien per tal que s'aturés i fins i tot va col·lidir amb el vehicle policial. Finalment va ser interceptat a la C-31, a Siurana.

Els mossos van comprovar que dins del cotxe hi havia quatre bosses de grans dimensions plenes de marihuana, amb un pes d'uns 55 quilos. El conductor i únic ocupant del vehicle va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.

Paral·lelament, altres patrulles es van desplaçar a l'habitatge d'on havien sortit les quatre bosses de droga, per comprovar si hi havia més substàncies estupefaents. Una vegada van arribar a la casa, hi van entrar amb el consentiment de les dues persones que hi havia i van trobar a la zona dels patis dels habitatges adjacents una bossa plena de cabdells de marihuana que pesava quatre quilos aproximadament. També van localitzar dues armes curtes de foc amb la seva corresponent munició i una bossa amb 144.000 euros en efectiu.

En vista d'aquests fets, els mossos van detenir els tres homes, de 37, 41 i 49 anys, de nacionalitat francesa i espanyola, i veïns de Sevilla i Perpinyà, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de tinença il·lícita d'armes. A un d'ells també se li imputa un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat. Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

LA XIFRA

144.000
euros
en efectiu van comissar els Mossos d'Esquadra a la casa dels narcotraficants a Vilamacolum.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia