Successos

El jutge inspecciona el pis de Salou del senegalès mort

El magistrat i la fiscal comproven personalment el lloc dels fets

El cos de la víctima tornarà avui al Senegal

El jutge degà de Tarragona va inspeccionar ahir al matí el pis de Salou on vivia l'home senegalès mort l'11 d'agost en precipitar-se daltabaix d'un balcó durant una operació dels Mossos contra el top manta.

El magistrat, la fiscal i el secretari, acompanyats de l'advocat del germà de la víctima i responsables policials, es van traslladar fins a l'apartament 321 de la plaça Sant Jordi de Salou, el domicili de la víctima, per fer la inspecció ocular del lloc dels fets.

La primera localització de la comitiva judicial va ser la cafeteria Diamant, situada a escassos metres del domicili on vivia Mor Sylla. En aquesta localització, el jutge i la fiscal es van asseure a les mateixes cadires des d'on dos testimonis van observar els fets i per comprovar, tal com han expressat ells mateixos, que des d'allà tenien una bona perspectiva del balcó des del qual va caure Mor Sylla.

El segon punt clau de la inspecció va ser el pis, ja que la comitiva judicial es va centrar a analitzar el balcó i prendre mesures de la barana, amb agents de la policia científica i de caps de l'àrea d'investigació criminal dels Mossos.

Durant la visita del jutge i la resta de la comitiva al lloc dels fets, els agents dels Mossos d'Esquadra van desplegar un nombrós dispositiu de seguretat a la plaça.

D'altra banda, aquest dimarts es repatriarà al Senegal el cadàver de la víctima, de 50 anys.

LA DATA

11.08.15
Dia de la mort
del venedor del ‘top manta' senegalès, Mor Sylla, després de precipitar-se del balcó del seu pis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia