Successos

Quatre ferits en un xoc entre dos cotxes a l'N-II, a Pontós

L'ocupant d'un vehicle va quedar atrapat i va ser auxiliat pels bombers

La via va quedar tallada en els dos sentits

Un accident múltiple es va registrar ahir a l'N-II, a l'altura del terme municipal de Pontós, on quatre persones van resultar ferides en una topada frontal entre dos turismes. La col·lisió es va produir al punt quilomètric 741 de la via. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de tres quarts de vuit del matí. Es van desplaçar immediatament a la zona quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat.

Inicialment es va desencadenar un xoc de cara entre un Citroën Saxo i un Volkswagen Passat, i, de retruc, un tercer vehicle va impactar contra la part del darrere d'un dels cotxes implicats en la col·lisió frontal. Com a conseqüència, un home de 36 anys que viatjava en el Citroën Saxo va quedar atrapat a l'interior. Va ser alliberat pels efectius dels Bombers, que es van encarregar d'excarcerar-lo. L'ocupant d'aquest automòbil va resultar ferit greu i va ser traslladat en l'helicòpter del SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona. D'altra banda, també van quedar ferits tres homes més –de 34, 42 i 44 anys–. En el seu cas presentaven lesions de caràcter menys greu i van ser evacuats en ambulància al mateix centre sanitari de la capital gironina. Mentre van durar les tasques de gestió de l'incident, els agents de la unitat de trànsit dels Mossos van tallar en un principi la carretera en els dos sentits de la marxa. Van anar donant posteriorment pas alternatiu als vehicles en el mateix tram de l'accident fins que, a dos quarts d'onze del matí, es va restablir la circulació.

LA XIFRA

741
És el punt quilomètric
on es va originar l'accident, en el qual es van acabar veient implicats tres turismes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia