Successos

L'N-II suma un altre mort, ara en un xoc entre dos cotxes a Fornells de la Selva

És la setena víctima mortal en aquesta carretera durant el 2015

L'accident també deixa un balanç de dues persones ferides, una d'elles crítica

El copilot d'un turisme va morir ahir en un nou accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera N-II al pas per les comarques gironines. El xoc es va produir pels volts d'un quart de tres de la tarda al punt quilomètric 709, al terme municipal de Fornells de la Selva. Es tracta d'un tram no desdoblat, però que té tres carrils. Per raons que els Mossos d'Esquadra estan investigant, l'accident es va produir quan un dels vehicles va topar contra l'altre. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, cinc dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Com a conseqüència de la greu topada, el copilot d'un dels turismes va morir i dues persones més van quedar ferides de diversa consideració. Totes dues van ser traslladades a l'hospital Josep Trueta de Girona. Una d'elles, el conductor del vehicle on hi viatjava la víctima mortal, està en estat crític, i l'altra, una dona, està en estat menys greu.

Més morts que el 2014

Amb aquest accident, l'N-II ja suma set víctimes mortals durant el 2015 a les comarques gironines, cinc més que l'any passat, quan hi va haver dues topades mortals. El darrer accident d'aquest any en aquesta carretera havia tingut lloc el 16 d'octubre, quan passaven pocs minuts de les sis del matí, a l'N-II al pas per Pontós, quan van xocar dos camions de repartiment, ocupats per dos treballadors cadascun. Concretament, l'accident es va produir al quilòmetre 742,2 de l'N-II.

L'únic accident mortal a l'N-II en un tram desdoblat va tenir lloc l'1 de maig passat, quan una motorista que anava d'acompanyant va morir en una sortida de via a Caldes de Malavella.

LA XIFRA

2
persones
van morir durant el 2014 víctimes d'accident de trànsit a l'N-II. Aquest any ja n'han mort 7

LA DATA

16.10.15
és el dia
que s'havia produït el darrer accident de trànsit a l'N-II al pas per les comarques gironines


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia