Successos

Un dels sospitosos del crim de Cabanes demana la llibertat i li deneguen

La defensa d'Oriol Boyer va argumentar que els indicis que l'incriminen en l'assassinat de Neus Juanola són febles i que el noi té prou arrelament

La defensa d'Oriol Boyer Hernández, el noi d'Olot empresonat per l'assassinat de la veïna de Cabanes Neus Juanola, va demanar fa unes setmanes la llibertat del sospitós argumentant que els indicis contra el sospitós, que sempre ha negat els fets, són febles i també l'arrelament familiar que impedirien que s'evadís de l'acció de la justícia. Però el fiscal del cas, Enrique Barata, és va mostrar contrari a les pretensions de la defensa i Boyer continua empresonat, igual que l'altre home detingut pels fets: Antonio García Carbonell, un violador serial que en la data del crim, el 28 de febrer del 2014, estava en llibertat a pesar d'estar condemnat a més de dos segles de presó, perquè es va beneficiar de l'anul·lació de la doctrina Parot.

Neus Juanola, una marxanta jubilada de 75 anys, va ser trobada agonitzant arran d'una brutal pallissa, lligada i amb un mocador entaforat a la boca davant de casa seva el matí del dia 1 de març del 2014 i va morir uns dies després al Trueta. Fa poc més d'un any els Mossos van detenir l'estranya parella formada pel vell Garcia Carbonell, de 77 anys, i el jove d'Olot Oriol Boyer, que ja acumulava una llista de delictes a la comarca, que tenia una ordre de crida i cerca judicial i que s'havia traslladat al Vallès Occidental. La detenció dels dos sospitosos es va produir gràcies a una confidència que va rebre la Policía Nacional.

LA DATA

28.02.14
Neus Juanola
va ser assaltada davant de casa seva per uns lladres que la van deixar agonitzant a la intempèrie.

LA XIFRA

2
sospitosos
són els identificats a través d'una confidència, i estan empresonats des de fa un any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia