Successos

El muntanyenc accidentat continua estable a l'UCI

El jove de vint anys de Montagut Sergi Sanyes Font, que divendres es va estimbar i va caure de 150 metres al Gra de Fajol Petit, a Setcases, continua ingressat a l'UCI de l'hospital Josep Trueta en estat greu però estable. Sanyes feia una ruta de senderisme amb dos companys de la seva edat (una noia d'Olot i un noi de Sant Joan les Fonts) entre el Gra de Fajol Petit i Vallter 2000 quan va relliscar i va caure. Els companys van alertar els bombers, que van aconseguir rescatar-lo i pujar-lo a l'helicòpter del SEM que el va traslladar al Trueta. Els bombers també van haver d'anar a buscar els seus companys, que estaven sans i estalvis, però en una situació difícil per continuar la ruta i també els van treure de la zona amb helicòpter.

Sergi Sanyes és un bon esportista i un muntanyenc experimentat, tal com es pot comprovar en els seus comptes de Facebook i Instagram. El jove de Montagut ha estat notícia per una gesta aventurera i solidària que va realitzar amb el seu company Aitor Espinosa. Junts van aconseguir acabar el ral·li Unidesert, una prova destinada a estudiants que es realitza amb cotxes antics (ells anaven amb un vell R-5) i que té com a finalitat portar material d'ajuda humanitària als habitants de les poblacions del desert del Marroc per on passa el singular ral·li.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia