Successos

Investigats per injúries a un mosso mort en un accident

Els Mossos d'Esquadra investiguen un jove de 22 anys i un menor com a presumptes responsables d'uns comentaris injuriosos a un agent del cos que va morir en un accident de trànsit a la Fuliola després que un turisme envestís el vehicle policial conduït per la víctima a finals del 2014. Arran de l'accident, un mitjà de comunicació va publicar la notícia a través de les xarxes socials i els dos investigats van escriure comentaris ofensius i despectius sobre la defunció de l'agent i contra els Mossos d'Esquadra, segons fonts policials. Els dos joves –el major d'edat té antecedents policials– van reconèixer que eren els propietaris dels perfils des dels quals es van fer els comentaris.

L'accident es va produir el 31 de desembre del 2014 a la C-53. Un turisme va impactar contra el vehicle policial i l'agent que el conduïa va perdre la vida, mentre que el seu acompanyant va patir ferides molt greus. El jove major d'edat va declarar l'1 de març i el menor ho va fer el dia 18. La investigació continua oberta i no es descarten noves identificacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia