Successos

Esperit de canvi a la Fira d'Artés

La 56a fira de la localitat arriba amb novetats destacables com ara l'organització de l'Espai Cal Sitjes, on es podrà veure una exposició sectorial i la fira de la cervesa

La 56a Fira d'Artés, una mostra amb una àmplia oferta de productes que inclou des de maquinària agrícola fins a automoció, productes artesanals i comercials i moltes activitats lúdiques i culturals, arriba aquest cap de setmana amb algunes novetats destacables. Probablement la que tindrà més visibilitat és l'organització de l'Espai Cal Sitjes, en el qual, en un mateix lloc, s'hi podrà veure una exposició sectorial, la fira de la cervesa artesana i un punt de trobada per a expositors i públic en general. L'exposició sectorial neix de la voluntat de crear un espai que permeti cada any tenir un sector específic en un espai concret. La idea inicial és, però, que aquest sector canviï cada any. El món de la mobilitat sostenible així com els sectors associatius i econòmics que es mouen al seu entorn seran els convidats en aquesta edició. Així, es crearà un espai amb mostra de bicicletes, bicicletes elèctriques, de segona mà i altres elements de mobilitat com ara els Segway que els visitants podran veure i en alguns casos provar en un circuit tancat. Aquest espai compartirà escena amb la fira de la cervesa artesanal i l'Escola Municipal de Música d'Artés, que dinamitzarà el recinte amb diferents actuacions musicals. Així mateix, s'espera que l'espai sigui un punt de trobada de tots els assistents a la fira, amb servei de menjar i la celebració d'actes com ara la Nit de l'Expositor.

Una altra novetat d'aquest 2016 és el servei de Wi-Fi gratuït i l'Espai Illa Lúdica de la Fira, que es farà diumenge entre la carretera de Sallent i la plaça de l'Església, on es podran veure diferents actes, com ara l'exhibició dels gimnasos de la vila, algunes atraccions i tallers. A banda de les novetats, actes molt esperats són els tradicionals de cada any: la baixada d'andròmines, les mostres de cultura popular dels Picapolls, els bastoners, les sardanes, la trobada de puntaires i el concurs de pintura ràpida, entre d'altres. Finalment, cal destacar els espais tècnics i de debat que se celebren avui, divendres. La jornada agrària d'aquesta edició se centra en l'agricultura ecològica i en la presentació de les novetats de la DUN 2016 i la xerrada de la tarda anirà a càrrec del periodista esportiu Arcadi Alibés.

Dades d'interès

Dies: 2 i 3 d'abril (1 d'abril, jornades tècniques) al centre.

Més informació: www.artes.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia