Successos

Mor una dona víctima d'un foc, a Alcarràs

Una veïna d'Alcarràs (Segrià) de 57 anys va morir ahir dimarts a la matinada a l'UCI de l'hospital Arnau de Vilanova, de Lleida, on estava ingressada en estat crític des que, diumenge, va quedar greument ferida en un incendi que s'havia originat a casa seva. Segons van informar fonts del centre hospitalari, malgrat que va ingressar encara viva, el seu estat de salut era molt complicat a causa de la intoxicació pel fum i les cremades que li havia provocat l'incendi.

També el marit de la víctima, un home de 62 anys, va patir ferides com a conseqüència de l'acció de les flames i, malgrat que el seu diagnòstic no es presenta tan crític, continua necessitant ingrés hospitalari.

L'incendi va desencadenar-se diumenge entre les nou i les deu del matí. La dona era en una de les estances de la casa, una modesta construcció de rajola vista d'una sola planta d'alçada situada en una zona rural dels afores d'Alcarràs. El foc la va atrapar de ple dins de la casa i li va fer impossible arribar a la porta. El seu marit, que en aquells moments era a l'exterior, va entrar per intentar rescatar-la.

Els bombers ja van informar després dels fets que la dona havia estat evacuada en estat crític. Dilluns l'home va ser traslladat a l'hospital Vall d'Hebron, de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia