Successos

Un exregidor de Sant Joan mor en caure al buit

Volia entra a casa seva pel balcó perquè s'havia deixat les claus

L'exregidor de Sant Joan de Vilatorrada Carles Martínez Vaquero va morir, divendres a la nit, en precipitar-se des d'un tercer pis quan intentava entrar a casa seva pel balcó, després d'haver-se deixat les claus dins el pis.

Martínez, de 47 anys, va ser regidor d'Obres i Manteniment i també regidor d'Educació del 2007 al 2011, sota el mandat d'Ezequiel Martínez. El següent mandat, ja a l'oposició, va ser portaveu del grup municipal del PSC, tot i que no el va completar: el 2013, va deixar la política activa per motius personals. Era una persona coneguda per haver estat involucrat a les AMPA de l'escola Ametllers i del SINS Cardener. També havia estat a l'esbart Cor de Catalunya.

L'exalcalde de Sant Joan Ezequiel Martínez va dir, ahir, que la sobtada notícia significava “un cop dur” i recordava que era “una persona molt dinàmica, jovial, alegre i tenia una gran capacitat d'adaptació”. Mostra d'això, va subratllar l'exalcalde, “és que, després d'haver-se quedat a l'atur, ara estava molt engrescat amb un nou projecte de rostisseria que havia d'obrir en breu; això demostra que no s'estava quiet”. Anit, es desconeixia el dia i l'hora del funeral, ja que, en tractar-se d'un accident, se li estava practicant l'autòpsia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia