Trenta dotacions de bombers extingeixen l'incendi d'una nau industrial a Sentmenat

Trenta dotacions dels Bombers de la Generalitat es van mobilitzar ahir a primera hora de la tarda per extingir l'incendi que es va declarar en una nau de l'empresa de productes químics i macrobiòtics Scharlab S.L., situada al carrer Torrent d'en Baiell del polígon Can Clapers de Sentmenat.

El foc es va declarar a dos quarts de dues de la tarda, per causes encara desconegudes. Les flames es van propagar amb rapidesa per les tres plantes de la nau –de 1.800 m² de superfície–, ja que en el primer i el tercer pis s'hi emmagatzemaven materials inflamables. Els bombers van haver d'evacuar quatre treballadors, però no hi va haver cap ferit.

Controlat en tres hores

Els bombers van aconseguir controlar l'incendi en tres hores, a les 16.30 de la tarda. L'alcaldessa, Núria Colomé, es va desplaçar fins al lloc del sinistre per seguir l'operació, amb sis dotacions dels Mossos d'Esquadra i la policia local. L'incendi va destruir completament la nau i va provocar una densa fumera, però no va afectar les dues empreses adjacents i tampoc hi va haver cap ferit. Scharlab té la seu central en una altra nau del polígon Mas d'en Cisa, també al terme de Sentmenat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.