Successos

tribunals

estafa a persones grans

Dos anys de presó per a una infermera que estafava avis

L'Audiència de Lleida ha condemnat a dos anys de presó una veïna de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell) per haver estafat diners a una dotzena d'avis que cuidava en una residència de Balaguer. La sentència resol que la dona, de 41 anys, va estafar 76.700 euros a dotze ancians de la residència Comtes d'Urgell. La fiscalia demanava inicialment per a l'acusada una pena de cinc anys de presó per un delicte continuat d'estafa amb l'agreujant d'aprofitar-se de la seva condició laboral. Durant el judici, celebrat el 15 de juny passat, la dona va declarar que ella s'encarregava d'anar al banc, ho apuntava en una llibreta i després donava els diners als ancians.

El tribunal ha considerat provat que aquesta treballadora social, des de l'any 2005 fins al 2010, va realitzar diverses operacions de reintegrament als comptes dels avis i que després, a la llibreta de l'estat de comptes on teòricament registrava tota l'activitat econòmica, hi va fer figurar uns imports notablement inferiors als diners retirats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia