Successos

sitges

Un vessament de 1.000 litres de gasoil al mar

Un vessament d'uns 1.000 litres de gasoil va afectar ahir al matí el port de Garraf, a Sitges. El combustible provenia d'una fuita en una benzinera que hi ha al mateix port. Segons va informar el club nàutic, va ser el personal de vigilància i seguretat del port qui en va donar l'alerta i, “immediatament”, es van activar tots els protocols de seguretat i d'emergència previstos per a aquestes situacions. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert un expedient informatiu per comprovar com i per què s'ha produït la fuita.

El vessament, que s'hauria produït de matinada, va quedar confinat en una superfície de 10 metres quadrats al moll de Ponent i no va arribar a mar obert, segons van assegurar en el Club Nàutic de Garraf. No obstant això, després Protecció Civil va informar que havia detectat una taca de carburant a una distància de 270 metres de la costa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia