Cunit reclama a l'empresa de la revisió cadastral que lliuri en dipòsit el milió d'euros que va cobrar

L'Ajuntament de Cunit va reclamar ahir de manera oficial a l'empresa Auxiliar de Recaudación, que es va encarregar dels treballs previs a la revisió cadastral del 2007, que lliuri en dipòsit els 976.000 euros que va rebre per aquesta tasca. D'aquesta manera, el consistori respon al fet que la companyia no hagi complert el requeriment que se li va fer en el ple municipal a final de setembre i que li donava un termini de quinze dies perquè justifiqués els treballs que havia realitzat segons aquest contracte, que ha estat declarat nul en virtut d'una sentència del jutjat contenciós administratiu.

La petició a l'empresa, que van aprovar tots els grups per unanimitat, amenaça també la companyia de portar el cas als tribunals si tampoc respon a aquest altre requeriment. A més, l'Ajuntament sol·licitarà a la gerència del cadastre que li faci arribar la documentació necessària per fer una valoració econòmica objectiva dels treballs fets per Auxiliar de Recaudación; una tasca que el consistori ara encarregarà a un pèrit.

D'altra banda, el ple també va aprovar (amb l'abstenció de CiU, ICV i ERC) la desestimació de les al·legacions presentades per l'empresa a la decisió de revisió d'ofici del contracte per a la gestió de la recaptació de Cunit, ja que aquestes es van presentar fora de termini.

Baralla per la revisió

Govern (PSC i PP) i oposició (CIU, ICV i ERC) van mantenir ahir un dur enfrontament també per la proposta de l'executiu d'aprovar un compromís segons el qual el 2012 se sol·licitarà una altra revisió. Els partits de l'oposició van tornar a reclamar que es demani la nul·litat de la revisió actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Regne Unit

Detenen dues veteranes activistes per atacar la Carta Magna

Barcelona
Afganistan

Les inundacions a Baghlan deixen uns 300 morts

Barcelona
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA