Administracions

Administracions

Santa Coloma de Gramenet obre un procés participatiu per fer el pla d’acció municipal

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon (PSC), va trobar-se ahir amb entitats de la ciutat per presentar-los l’esborrany del pla d’acció municipal (PAM) dels pròxims tres anys. A partir d’ara i fins al maig aquest esborrany serà sotmès al debat i la participació dels colomencs. Sobre aquest full de ruta ( www.gramenet.cat/PAM24 ), comenta Parlon: “M’agrada dir que és un contracte social que signem cada quatre anys amb la ciutadania. Nosaltres, els càrrecs electes, hem de fer alguna cosa més enllà del marge de maniobra tècnic i econòmic que tenim. Hem de somiar en gran, per transformar la realitat de Santa Coloma.” Per aquest motiu, per transformar, assenyala Parlon, cal teixir complicitats, sobretot a l’hora d’obtenir recursos. “Per exemple, per ser competitius a l’hora de presentar-nos a convocatòries d’altres administracions, especialment europees.” “Necessitem un PAM que permeti seguir amb la transformació, incloent la mirada plural i diversa que té la ciutat. Es tracta d’arribar a acords perquè no perdem pistonada davant dels grans desafiaments que se’ns plantegen, d’igualtat, habitatge, seguretat...”

Respecte d’anteriors PAM, aquest continua tenint el punt de partida en els programes electorals validats majoritàriament a les urnes, i l’acord de governabilitat. S’acabarà de construir amb les propostes que es puguin incorporar.

Els eixos de treball són: reducció de les desigualtats, educació de qualitat, igualtat de gènere i ciutat plural, acció climàtica, ciutats i comunitats sostenibles, i aliances per assolir els objectius. Tot això ho podran debatre, completar i prioritzar els veïns, tant els que estan organitzats en entitats com els que no ho estan. Per arribar a aquests últims, l’Ajuntament anirà a “buscar-los” a peu de carrer, als districtes, i ho farà d’una manera pedagògica i també lúdica, per exemple, amb un “joc de rascar”.

http://www.elpuntavui.cat/punt-divers/article/4-divers/2378352-detenen-un-docent-a-argentona-per-abusos-sexuals-a-almenys-9-nens.html

2378352



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona