Administracions

El PSC a Creixell demana les xifres “reals”

La portaveu del PSC a l'Ajuntament de Creixell, Montse Muñoz, va reclamar ahir a l'alcalde del municipi, Teodor Fuster (PP-UPC), que “deixi de vendre fum” i expliqui la “situació real de les finances municipals” després que un informe de la Sindicatura de Comptes detectés irregularitats en la concessió del servei de l'aigua. Tal com va publicar aquest diari la setmana passada, l'òrgan fiscalitzador va assegurar en un document que alguns dels passos seguits pel govern municipal (PP-UPC, la FIC i un no adscrit) eren contraris a la normativa d'estabilitat pressupostària i haurien restat credibilitat a l'estat oficial de les finances del consistori creixellenc.

Segons la regidora socialista, el govern municipal “desvirtua permanentment el pressupost municipal” i va reclamar-li que “digui la veritat als ciutadans” sobre l'estat econòmic del municipi i “l'estat d'execució de les iniciatives que es va comprometre a impulsar”.

La setmana passada, l'alcalde de Creixell va anunciar que crearà una comissió especial per analitzar les conclusions de l'informe de la Sindicatura de Comptes, tot i que va subratllar que les irregularitats eren de tipus “administratiu” i que el govern se sentia “satisfet” amb el resultat.

L'informe de la Sindicatura de Comptes es va elaborar arran d'una denúncia de l'oposició municipal (PSC, CiU i ICV) sobre l'acceptació d'una bestreta del cànon de la concessió de l'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Engeguen un dispositiu de vigilància per combatre el top manta a Cambrils

Cambrils
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones a Catalunya el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA
administracions

Noves protestes de la Policia Local de Mataró al ple

mataró

Adjudiquen les obres de reparació de la sèquia Monar

GIRONA
societat

Sanció de 900.000 euros a Renfe per l’avaria de Gavà de fa un any que Adif va atribuir a un llamp

barcelona