Investiguen un episodi de mala olor a Tarragona que suscita tretze trucades al 112

La ciutat de Tarragona va tornar a viure dimarts a la nit un episodi de pudors que va suscitar fins a tretze trucades al telèfon d'emergències de la Generalitat i també la intervenció dels tècnics de Medi Ambient per investigar d'on provenia. La major part de les trucades provenien del barri de Sant Pere i Sant Pau, on va desplaçar-se una dotació dels bombers, a tres quarts d'onze de la nit, perquè els veïns els havien alertat de la mala olor semblant a la del gas, però més forta, i també de vinagre, benzina i dissolvent. Després de prendre les mesures necessàries al bloc d'on havien rebut la trucada i als voltants, els bombers no van detectar cap fuita de gas, tot i que van constatar la forta pudor que se sentia al carrer. Tres quarts d'hora més tard, i després de rebre un avís també d'olor de gas al carrer Estanislau Figueras, els bombers van desplaçar-s'hi però una altra vegada tampoc van detectar-hi cap fuita de gas.

Els bombers consideren que la forta olor que se sentia la nit de dimarts provindria del polígon Nord de Tarragona, tot i que, segons els informes que Medi Ambient els va remetre, no hi havia perill per a la salut. A mitjan agost, ja va haver-hi un altre episodi de mala olor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.