Camions i busos s'enganxen en el desviament per les obres del TAV al parc Central de Girona

Un revolt molt tancat hi dificulta el pas de grans vehicles

Els canvis de trànsit al sector de la plaça Europa i al parc Central per les obres del TAV que s'estan fent en aquest sector estan provocant molts maldecaps als conductors dels busos i dels camions de gran tonatge. Durant el cap de setmana, algun autobús es va trobar amb molts problemes per traçar els pronunciats revolts.

Les principals dificultats vénen donades per l'estretor dels dos carrils de circulació que s'han fet amb tanques de formigó a banda i banda del nou carrer i al mig de la via. Aquestes barreres impossibiliten que els vehicles de gran tonatge puguin fer el gir, en especial al pas sota el viaducte, que no permet que els camions amb caixa puguin maniobrar per sobre de la vorera perquè després toquen l'estructura de la via del tren.

Cues en hora punta

Un dels camions que van quedar enganxats ahir en aquest punt va originar una llarga cua de vehicles, ja que el fet va passar en hora punta. Això va generar protestes de la majoria de conductors durant els minuts en què operaris de l'obra van ajudar el conductor a fer les diverses maniobres que li van permetre acabar sortint d'aquest punt.

El desviament de trànsit pel nou vial s'ha executat per la necessitat de les obres del TAV de fer les lloses de formigó al sector de la plaça Europa, per on se circulava fins la setmana passada. A partir del 15 de març es preveu reobrir un carril de circulació al carrer Josep Maria Gironella per als vehicles que provinguin del passeig d'Olot en direcció cap al carrer Barcelona.

Ampliar el revolt

Els operaris d'Adif intentaven ahir ampliar un metre i mig el revolt per permetre-hi el pas de grans vehicles i evitar les dificultats amb què es trobaven aquests primers dies quan volien passar per aquest punt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Mossos carreguen en una protesta contra la desfilada de Vuitton

Barcelona
urabnisme

L’Ajuntament vol un acord en aquest mandat sobre les afectacions per la Sagrada Família

barcelona

El poble deixa de dependre de les garrafes per tenir aigua de boca

La Vilella Baixa
educació

Educació manté la segona línia d’I3 a l’escola Germanes Bertomeu de Mataró

Mataró

BComú exigeix informació sobre la desfilada de Vuitton al Park Güell

Barcelona
educació

El 50% del professorat del País Valencià ha seguit la vaga educativa en defensa de la llengua

barcelona
llengua

Escriptors en Llengua Catalana critica que les Pau eliminin les lectures obligatòries en català

barcelona

La Generalitat estudiarà si cataloga la casa Vallmanya

Alcarràs
societat

Primer atac d’os aquesta primavera a un ramat d’ovelles i cabres a la Val d’Aran

Naut Aran