Infraestructures i serveis

Inicien les obres per soterrar els cables elèctrics d’El Modern

Està previst que l’actuació finalitzi en un termini màxim de dos mesos i que permeti retirar els cables de la façana de l’edifici

Les obres per soterrar els cables elèctrics de l’edifici El Modern - Centre Audiovisual i Digital han començat avui. Es tracta d’uns treballs que es fan mitjançant un seguiment arqueològic, requisit que cal fer en qualsevol moviment de terres al Barri Vell. Està previst que l’actuació finalitzi en un termini màxim de dos mesos i que permeti retirar els cables de la façana de l’edifici.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, ha afirmat que “estem satisfets que s’hagi desencallat aquesta actuació. El Modern és un equipament cultural especialitzat en l’àmbit audiovisual i digital, amb un gran potencial, que acull projectes tan estratègics com el Cinema Truffaut, la incubadora de videojocs i l’Oficina de Foment de les Arts. És per això que continuem treballant perquè l’espai sigui el millor possible”.

Així mateix, per dur a terme les tasques, s’ha tallat la circulació de vehicles del carrer Nou del Teatre, entre el carrer de l’Auriga i la plaça del Pallol, fins al 8 de setembre. L’accés als guals de la plaça del Pallol i del carrer d’en Mora s’ha de fer des del carrer dels Ciutadans, del carrer de Joaquim Pla i Cargol i del carrer de Sant Josep. L’excavació s’executa al costat adjacent d’El Modern i, per tant, es deixa un pas per a la circulació de les persones vianants.

D’altra banda, tota l’obra civil va a càrrec de l’empresa OSG Serveis Grup per un import de 28.208,05 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució de dos mesos. En aquests treballs també s’inclou la col·locació dels tubs per on han de passar els cables de la telefonia, de les telecomunicacions i de l’enllumenat públic. Un cop executada l’obra, les empreses de serveis hauran de dur a terme les connexions pertinents per poder així treure els cables de la façana. Aquests no es retiraran fins que la xarxa no estigui connectada i funcioni adequadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

Aigua És Vida diu que no n’hi ha prou amb dessalinitzadores mòbils

girona
SOCIETAT

La pluja altera la programació de la Santa Creu de Figueres

FIGUERES
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona