Infraestructures i serveis

CATALUNYA

Inversió per a manteniment a 22 estacions ferroviàries

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana invertirà, a través de l’entitat pública empresarial Adif, 14,7 milions d’euros en actuacions de manteniment a 22 estacions ferroviàries de Catalunya i tres de l’Aragó. Segons va donar a conèixer ahir aquest departament, el Consell de Ministres ha autoritzat la licitació, a través d’Adif, dels serveis de manteniment integral de les instal·lacions i edificis d’aquestes 25 estacions ferroviàries, amb un termini de 24 mesos, prorrogables fins a un màxim de 24 més.

Les estacions catalanes incloses en el contracte aprovat dimarts són les de Sants, Passeig de Gràcia i Estació de França, a la capital catalana; Girona, Figueres-Vilafant, Caldes de Malavella, Figueres, Flaçà, Llançà, Portbou, Ripoll, Sils i Torelló, a la demarcació de Girona; Camp de Tarragona, Tarragona, Reus, Torredembarra, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, Tortosa i l’Aldea-Amposta-Tortosa, a la de Tarragona, i Lleida-Pirineus.

Pel que fa a la zona de l’Aragó, la inversió es destina en aquest cas a les estacions de Saragossa Delicias, Calatayud i Osca. Segons indiquen fonts del Ministeri, aquestes actuacions “contribueixen a la conservació i el manteniment integral de les terminals ferroviàries en un abast que comprèn l’assistència en edificis, instal·lacions i equipaments de les estacions. Les tasques de manteniment anunciades “es desenvolupen amb treballs programats prèviament i aplicant reparacions per conservar els nivells de qualitat del servei ferroviari, maximitzant l’operativitat de les diferents instal·lacions afectades i assegurar-ne l’operativa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre