Infraestructures i serveis

infraestructures

Inaugurades les obres d’ampliació de la carretera entre Camós i les Corts

Els treballs d’ampliació i millora d’un tram d’1,7 quilòmetres han tingut un cost d’1,5 milions d’euros i han durat uns onze mesos

Les obres de condicionament d’un tram d’1,7 quilòmetres de la carretera GIV-5147, que connecta el nucli urbà de Camós amb la cruïlla de Corts, a Cornellà del Terri, han estat inaugurades avui després d’onze mesos de treballs i 1,5 milions d’inversió.

El propòsit de les obres ha estat el d’eixamplar i millorar la calçada del vial per tal de reduir-ne el risc d’accident i millorar-ne la circulació. Fins ara, aquest tram presentava un traçat amb molts revolts i una amplada variable entre quatre i cinc metres, insuficient pel volum de trànsit que hi circula d’uns 700 vehicles diaris. A més, molts són de maquinària agrícola que treballa els camps de la zona i camions de gran tonatge

L’actuació, que ha durat onze mesos, s’ha dividit en dues parts. En els cinc-cents metres més a prop de la cruïlla de Corts, s’hi ha fet una nova intersecció i s’ha modificat una part del traçat per eliminar revolts, amb un nou viaducte sobre la riera Remençà. En la resta, s’ha eixamplat la calçada existent fins als set metres d’amplada. La carretera és de titularitat de la Diputació de Girona, que ha finançat la totalitat de les obres.

El president, Miquel Noguer, ha destacat durant l’acte inaugural: “Aquesta és una actuació llargament reivindicada per l’Ajuntament de Camós. És un vial molt transitat i els dèficits que hi presentava originaven, habitualment, problemes de circulació perquè dos vehicles pesants no podien circular-hi alhora”, afegint que: “Sempre hem dit que la prioritat de la Diputació és dotar les nostres carreteres de més seguretat viària, eliminant punts crítics que puguin originar accidents”. Per la seva part, l’alcaldessa de Camós, Teresa Brunsó, ha agraït a la Diputació de Girona l’execució d’aquesta obra que va qualificar de”molt necessària per al municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona