Infraestructures i serveis

LLAGOSTERA

Fil a l’agulla per a la xarxa d’aigua de Font Bona i Selva Brava

L’Ajuntament de Llagostera ha adjudicat a Aglomerats Girona les obres de canalització d’aigua potable des del dipòsit de Can Pinet fins Selva Brava i Font Bona. Amb aquesta actuació, el consistori assumirà la gestió del servei de subministrament d’aigua a les dues urbanitzacions a través d’Aqualia. Rec Madral era la companyia que fins ara prestava aquest servei, però les constants avaries a la seva xarxa van obligar el consistori a moure fitxa per fer una canalització nova, com ja va fer a la Canyera pels mateixos motius.

Les obres tindran un cost d’1.250.453,29 euros, i han rebut una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) de 553.729,43 euros. El contracte consta d’un primer lot per fer una nova canalització entre el dipòsit de Can Pinet i el dipòsit de Selva Brava. Transcorrerà en la seva totalitat per sòl no urbanitzable, seguint per camins de titularitat municipal, pel lateral de la zona de domini públic de la carretera GIV-6821 i creuant la C-35 aprofitant un pas inferior existent. L’actuació tindrà un cost de 637.621,07 euros i el termini d’execució de les obres és de tres mesos. El segon lot connectarà el dipòsit de Selva Brava amb el de Font Bona. Tindrà un cost 612.832,22 euros i un termini d’execució de cinc mesos.

La nova canalització acabarà amb els problemes d’aigua a Font Bona, que recentment va renovar la seva xarxa en baixa i està a punt de ser recepcionada per l’Ajuntament. A Selva Brava, en canvi, estan pendents de municipalitzar la urbanització –el consistori pretén fer-ho a través d’una junta de compensació– abans d’arreglar els problemes de la seva xarxa en baixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona