Salut

Aproven ampliar el CAP d'Agramunt

El Consell Comarcal de l'Urgell, el CatSalut i la Diputació de Lleida van signar el conveni

El ple del Consell Comarcal de l'Urgell va aprovar dijous el conveni de començament de les obres d'ampliació del CAP d'Agramunt. L'ens comarcal, la Diputació de Lleida i el CatSalut són els signants del conveni. El pressupost dels treballs ascendeix a vora 538.000 euros, que la Diputació de Lleida sufragarà. Un cop executades les obres, el Consell Comarcal farà la cessió de les instal·lacions al CatSalut.

Durant la sessió es va aprovar també el pressupost per a l'exercici 2017, que és de 3.834.061,25 euros i que va rebre el suport de CiU i els vots en contra d'ERC i la CUP.

Malgrat que els comptes no preveuen inversions, sí que inclouen l'ampliació del contracte programa de serveis socials. Així, doncs, es contractaran quatre professionals per garantir el bon funcionament dels serveis socials a tota la comarca. Lligat a aquest contracte el Consell vol impulsar un rebost d'aliments dipositats a cada municipi per a les persones necessitades. Amb aquesta nova organització es facilitarà la tasca de l'assistent social quan es desplaci al poble i així podrà dedicar més temps a l'atenció.

Durant la sessió també es va donar llum verd a la creació de la comissió de Protecció Civil de l' Urgell, que estarà formada per 21 persones. Arran dels últims incendis i inundacions que ha patit el territori, es va decidir crear aquesta comissió amb l'objectiu de coordinar i prestar suport, assistència i cooperació per a la protecció de les persones, dels béns i del medi de la comarca.

A banda, el ple també va acordar començar els expedients de cessió de les deixalleries de la Fuliola, Rocallaura i Maldà als respectius ajuntaments i la concertació d'una operació de tresoreria per un import d'un milió d'euros, entre altres temes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot