Salut

Algunes zones de Dénia pateixen abandó i brutícia

Bloc - Compromís de Dénia ha criticat la situació tan lamentable en la que es troba el mobiliari urbà de la ciutat

El sindic portaveu de la coalició Compromís a l'ajuntament de la vila, Josep Crespo, ha explicat mitjançant una nota de premsa remesa a tots els mitjans de comunicació que tenen a veure amb la localitat, l'estat de brutícia existent en el mobiliari urbà del poble.

El cas dels bancs del passeig Cervantes, potser resulta el més cridaner de tots, degut a la imatge que projecta la ciutat sobre els turistes, i els propis veïns de Dénia.

L'edil ha posat en dubte que donada la situació dels bancs la gent li done us, i ha recalcat que l'estat d'aquests son fruit de la deixadesa prolongada en el temps i del procés d'argentinització de la ciutat amb l'excusa de la crisi econòmica i social que s'hi viu.

Crespo ha reclamat més atenció, a la neteja per la influència que aquesta té sobre la imatge de la ciutat. Però també s'ha de tenir en compte que “una vila bruta és sinònim d'una vila insegura des del punt de vista mediambiental i sanitari” ha afegit el regidor.

S'ha de recordar també que durant la primavera passada, aquesta mateixa coalició política va denunciar l'estat de deixadesa d'alguns parcs i jardins de la vila, assumpte que també suma aquest estat d'abandó de barriades senceres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.